Mr Esther Koene

• Nederlands Recht, Radboud Universiteit
• MfN registermediator
• Basisopleiding Mediation, Mediation Educatie Centrum
• Specialisatie Familie-opleiding, Mediation Educatie Centrum

Wandelbos Mediation is door Esther Koene opgericht.
Sinds mijn afstuderen (Personen-en Familierecht) ben ik in verschillende hoedanigheid als jurist werkzaam geweest. Zowel in de advocatuur, als bij (andere) inhoudelijk juridische/ managementfuncties, als in het (HBO)-onderwijs heb ik mij altijd beziggehouden met zowel de zakelijke als de persoonlijke kant van alles waar wij als mensen tegen aanlopen.

Uiteindelijk ben ik een eigen Echtscheidings Mediation Praktijk gestart om alle ervaring die ik gaandeweg heb opgebouwd in te zetten voor cliënten die op een van de meest ingrijpende momenten in hun leven belangrijke beslissingen moeten nemen om uiteindelijk verder te kunnen met hun leven.

Mijn persoonlijke kwaliteiten zijn: zorgvuldig, neutraal, empatisch en doortastend.

Ik ben er oprecht van overtuigd dat echtscheiding door middel van mediation, de beste en enig juiste manier is om samen tot goede afspraken te komen die ook echt voor de verdere toekomst werken. Zowel voor de ex-partners, als voor de kinderen. Dat wil zeker niet zeggen dat het proces makkelijk zal zijn, maar wel een proces waarin -onder mijn begeleiding- op een zorgvuldige en respectvolle wijze de relatie kan worden beëindigd en goede afspraken kunnen worden gemaakt voor de toekomst.

Persoonlijk: ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon, van resp. 14 en 12 jaar.

Linkedin: Esther Koene

Samenwerkingen

Movi Advocatuur, Gilze en Rijen (Hulten)                                                              www.movi-advocatuur.nl
Goossens Financiële Dienstverlening, Tilburg                                                       www. goossensfd.nl
Heuer Belasting-en Administratiekantoor, Tilburg                                              www.heuer.nl

Locatie
Wandelbos Mediation is gevestigd in het pand van Movi Advocatuur, te Gilze en Rijen (Hulten.)

Het adres is: Rijksweg 24, 5125 NA Hulten.

U kunt op het eigen parkeerterrein bij het kantoor parkeren.

Indien u dat wenst kunnen de gesprekken ook plaatsvinden op een locatie aan de Piushaven nummer 1.03 te Tilburg. U kunt hier voor de deur parkeren (1 euro per uur).