Een neutrale en begripvolle houding

Ik wil je nogmaals persoonlijk bedanken voor het bemiddelen tussen mij en Aniek tijdens onze scheiding. Heb het contact met jou als erg prettig ervaren. Ondanks sommige lastige en moeilijke situaties waardeer ik erg je neutrale en begripvolle houding. Je hebt mij in ieder geval geholpen het overzicht en rust te behouden, en te kijken naar hoe alles geregeld moest worden en moet gaan lopen. En het belangrijkste het welbevinden van onze kinderen.

Het heeft mij zeker op sommige punten tot nadenken gezet, maar ook in mijn kracht gezet.

Joris, 10-10-2020

Grondig, gedegen en effectief bij happy scheiding

Grondig, gedegen en effectief ontvang je hulp van Esther. Het is overzichtelijk en gestructureerd en zo loodst ze je door je financiële kant van je scheiding heen. Dit is onze ervaring. Wij hadden een ‘happy scheiding’ maar bij een ‘unhappy scheiding’ kan ik me voorstellen dat Esther de belangen van beiden nog eens extra bewaakt.

Ellen en Roel, 12-06-2020

Ik zou iedereen een Esther adviseren

Ik wil graag zeggen dat u het beste bent wat mij is overkomen van heel de periode de afgelopen tijd, de situatie is al niet prettig en ik zou echt iedereen een Esther adviseren.

Chantal, 22-04-2020

Het gratis kennismakingsgesprek werkte voor ons drempelverlagend

Wij kwamen via het internet bij Wandelbos Mediation terecht en kozen in eerste instantie voor Esther omdat zij een gratis kennismakingsgesprek aanbood. Hier konden we mooi beoordelen of er een klik was. Deze was er ook meteen!

Tom en Francine, 05-03-2020

Goede, integere en fijne begeleiding

Super bedankt voor de goede, integere en fijne begeleiding. Ook jij hebt bijgedragen dat we op een goede manier uit elkaar zijn gegaan en we beide op een goede manier opnieuw kunnen starten.

We zullen elkaar zeker nog een keer zien bij het sportveld en anders zwaai ik wel even.

Francois, 12 januari 2020

Een MfN erkende mediator vonden wij erg belangrijk

Nadat we hadden gegoogeld, kwamen we best veel mediators tegen die niet officieel door de overheid zijn erkend. Waardoor het onduidelijk was wat de kennis en ervaring is van deze mediators. Daarom hebben wij gekozen voor een MfN-registermediator met de specialisatie ‘scheidingsmediation’. Ter info: Het MfN register is erkend door de Nederlandse overheid.

Familie Jacobsen, 24-08-2019

Vrijblijvend advies

Ze hebben mij al enkele keren vrijblijvend advies gegeven.

Jan de Vet, 02-07-2019

Expathuwelijk

Omdat wij expats waren, was dit geen gemakkelijke zaak. Esther heeft -ook omdat zij zelf expat is geweest en zich daardoor heel goed kon inleven in onze situatie- heel veel voor ons betekend. Zij begeleidde alles zeer zorgvuldig waardoor het proces toch net een klein beetje minder pijnlijk voor ons was.

Anoniem, 15-05-2019

Vriendelijk en doortastend

In een moeilijke tijd van echtscheiding, waarin zware en lastige beslissingen genomen moeten worden, is het belangrijk om deskundig begeleid te worden. In een open contact ervaarden we een vriendelijke / doortastende / efficiënte en professionele aanpak. Omstandigheden vroegen ook nog om een snelle afhandeling. Dus ook nog onder tijdsdruk werd alles perfect afgewerkt.

Elise Geenen & Michel van de Broek, 21-04-2019

Weer vertrouwen in de toekomst

"Ik heb -ondanks het pittige proces waar we doorheen zijn gegaan- weer vertrouwen in de toekomst. Je hebt ons echt geholpen om samen de afspraken te maken die nodig waren om ons weer, ook al was dat ieder voor zich, dat vertrouwen in deze toekomst te geven. Dank je wel daarvoor”.

Lieke van den Heuvel, 21-03-2018

Waardevolle kindgesprekken

De kinderen vonden het heel fijn om een gesprekje met Esther te hebben over hoe zij de scheiding zelf echt beleefden. We hebben daarmee echt handvatten gekregen om onze kinderen als ouder te kunnen helpen om door deze moeilijke periode te komen. Heel erg veel dank daarvoor!

C. van Hameren, 02-01-2018

Waardeer het heel erg dat je elke keer opnieuw dingen bleef uitleggen

Dankjewel voor alles wat je voor ons gedaan hebt!

We hebben het je niet makkelijk gemaakt door uit te stellen en steeds opnieuw dingen uit te laten zoeken en/of veranderen.

Ik waardeer heel erg dat je dit gedaan hebt en dat je elke keer opnieuw dingen uit bleef leggen om het allemaal duidelijk te maken voor ons.

Judith, 31-07-2017

Rust en goede sfeer tijdens de gesprekken

Bedankt voor de fijne begeleiding, de rust en goede sfeer tijdens de gesprekken.

Linda en Bart, 22-07-2017